Kaalsaas, Kristoffer Kaayne, n., 1988-
Kaaynes Seoul-food koreansk BBQ, kimchi, streetfood og banchans Kristoffer Kaayne Kaalsaas . - Oslo : Gyldendal, [2025]. - 227 sider
https://media.aja.bs.no/1c729c00-7302-499f-864b-336d86b548f9/original.jpg
https://media.aja.bs.no/1c729c00-7302-499f-864b-336d86b548f9/thumbnail.jpg
I Kaaynes Seoul-food blir du med på en reise til Sør-Korea, hvor maten er spicy, frisk og stappfull av smaker du kommer til å digge. Vi snakker blant annet koreansk fried chicken, koreansk ribbe, bo ssam, heftige hot pots og banchans-småretter som løfter hele måltidet. Oppskriftene er enkle å lage hjemme, tilpasset norske råvarer. Du finner de fleste ingrediensene i nærbutikken. Og selvfølgelig får du lære hvordan du lager kimchi fra scratch! Dette er boka for deg som vil lage mat som gjør venner, familie og Instagram-gjengen sultne bare av å se på. Gjør deg klar for å grille, koke, fritere og fermentere deg til fantastiske måltider!
Oppdatert personvernerklæring og bruk av informasjonskapsler
Nytt regelverk for behandling av personopplysninger (GDPR) trer i kraft 20. juli 2018. Vi har derfor gjennomgått våre rutiner for behandling av personopplysninger, samt oppdatert vår personvernerklæring.
Våre nett-tjenester bruker informasjonskapsler (cookies) til å huske påloggingsopplysninger, samt forbedre brukeropplevelsen. Du godtar dette dersom du fortsetter å bruke nett-tjenestene.