Zhào, Michelle, kin.-n., 1984-
Hjemmelaget kinesisk : autentiske retter steg for steg / Michelle Zhao. - 1. utgave. - Oslo : Cappelen Damm, 2024. - 207 sider : illustrasjoner i farger
På omslaget: Banzha! Hjemmelaget kinesisk er en fristende, spennende og inspirerende kokebok som vil ta matlagingen din til et nytt nivå! Her får du oppskriften på autentiske kinesiske retter steg for steg. Da kinesiske Michelle Zhao flyttet til Bergen ble lengselen etter maten hjemmefra stor. I 2018 startet hun derfor bloggen No Sweet Sour hvor hun delte oppskrifter fra oppveksten. Målet var å spre de fantastiske mattradisjonene fra hjemlandet, og vise nordmenn at kinesisk mat er sa mye mer enn bare sursøt saus. Siden har hun holdt en rekke matlagingskurs og delt oppskrifter i flere matmedier. Og i 2022 åpnet hun den kritikerroste restauranten Banzha i Bergen. Boken inneholder 70 oppskrifter på alt fra hjemmelagde smaksforsterkere til raske retter, kinesiske klassikere, gatemat, spesialiteter fra hjemprovinsen - og ikke minst favorittene fra Banzha. Du får også en grundig innføring i hvilke sauser og krydder du bør ha i hus før du setter i gang. Lag skikkelig gode wontons eller en rask stekt ris, prøv auberginesalat, eller bryn deg på festretten Løvehode. Dette er boken for deg som vil lære å lage knallgod kinesisk mat hjemme, akkurat slik de lager den i Kina. ISBN 978-82-02-76629-0 (innbundet) : Nkr 429.00 Genre: Kokebøker Int.nivå: Voksne Materialtype: Fysiske bøker Språk: Norsk (Bokmål) Emne: Matlaging - Kina A: 641.5951 Matoppskrifter, se Kokebøker Kokebok, se Kokebøker
*00002360pam 22002771 4500
*001243593
*008231204 a 0 00nob 2
*015 $a0707677$bBIBBI
*019 $bl
*020 $a978-82-02-76629-0$binnbundet$cNkr 429.00
*08201$a641.5951$zh$223/nor/20240408
*090 $bq$c641.5951$dZHÀ
*096 $aq 641.5951 ZHÀ
*100 0$aZhào, Michelle$d1984-$jkin.-n.$0(NO-TrBIB)1707991621598
*24510$aHjemmelaget kinesisk$bautentiske retter steg for steg$cMichelle Zhao
*250 $a1. utgave
*260 $aOslo$bCappelen Damm$c2024
*300 $a207 sider$billustrasjoner i farger
*500 $aPå omslaget: Banzha!
*520 $aHjemmelaget kinesisk er en fristende, spennende og inspirerende kokebok som vil ta matlagingen din til et nytt nivå! Her får du oppskriften på autentiske kinesiske retter steg for steg. Da kinesiske Michelle Zhao flyttet til Bergen ble lengselen etter maten hjemmefra stor. I 2018 startet hun derfor bloggen No Sweet Sour hvor hun delte oppskrifter fra oppveksten. Målet var å spre de fantastiske mattradisjonene fra hjemlandet, og vise nordmenn at kinesisk mat er sa mye mer enn bare sursøt saus. Siden har hun holdt en rekke matlagingskurs og delt oppskrifter i flere matmedier. Og i 2022 åpnet hun den kritikerroste restauranten Banzha i Bergen. Boken inneholder 70 oppskrifter på alt fra hjemmelagde smaksforsterkere til raske retter, kinesiske klassikere, gatemat, spesialiteter fra hjemprovinsen - og ikke minst favorittene fra Banzha. Du får også en grundig innføring i hvilke sauser og krydder du bør ha i hus før du setter i gang. Lag skikkelig gode wontons eller en rask stekt ris, prøv auberginesalat, eller bryn deg på festretten Løvehode. Dette er boken for deg som vil lære å lage knallgod kinesisk mat hjemme, akkurat slik de lager den i Kina.
*650 1$aMatlaging$zKina$1641.5951$2bibbi$41123126$9nor
*655 2$aKokebøker$2ntsf$4https://id.nb.no/vocabulary/ntsf/150$9nor
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/98b7ffab-6a27-410e-960a-9dfeae38a50d/original.jpg$3Omslagsbilde
*856 $aaja.bs.no$qimage/jpeg$uhttps://media.aja.bs.no/98b7ffab-6a27-410e-960a-9dfeae38a50d/thumbnail.jpg$3Miniatyrbilde
*950 0$aMatoppskrifter$zKokebøker$9nor
*950 0$aKokebok$zKokebøker$9nor
*996 $uhttps://bibbi.mikromarc.no/mikromarc3/Detail.aspx?Unit=6475&db=bibbi&ID=767739&SU=6475$zlocal
^
Det finnes ingen anmeldelser for denne boken.
Klikk her
for bli den første til å gi din mening